Tricourile personalizate, perfecte pentru o nuntă nonconformistă

de WTA.ro

Știi deja că tricourile personalizate pot deveni cadouri ideale pentru zile de naștere, de nume sau chiar pentru diverse sărbători de familie! Te-ai gândit, însă, că pot să transforme până și o nuntă într-un eveniment original, haios și memorabil? Există două moduri în care niște simple tricouri personalizate pot schimba radical chiar și o nuntă, dintr-una banală și sobră într-una simpatică și cu personalitate.

Cum poți folosi tricourile personalizate pentru o nuntă memorabilă?

Așa cum aminteam mai sus, dacă ești o persoană mai creativă, care plănuiește să aibă o nuntă neconvențională, ai putea să integrezi și tricourile personalizate în „ecuație”.

  • Folosește-le pe post de mărturii

Așa cum, probabil, știi, mărturiile sunt acele cadouri pe care mirii le oferă nuntașilor la plecare, ca mulțumire pentru că le-au fost alături în cea mai importantă zi din viața lor, prin urmare pot fi considerate un fel de suveniruri, a căror menire e să le aducă nuntașilor aminte de ziua pe care au petrecut-o alături de miri.

Tradiția mărturiilor de nuntă a apărut în urmă cu câteva secole și, în ultima vreme, a devenit tot mai populară și în țările latine, iar țara noastră nu face excepție. În general, sunt dăruite fotografii, mici cutii cu bomboane de ciocolată sau turtă dulce, săculeți cu organza sau cu lavandă, seturi de pahare sau chiar dopuri de plută, care, atunci când sunt ambalate corespunzător, se pot transforma în mici cadouri inedite, pline de veselie și culoare.

Cu toate astea, dacă bugetul îți permite, ai putea ca, în locul variantelor clasice, să le oferi invitaților tricouri personalizate pe post de mărturii.

De exemplu, ai putea alege să imprimi pe ele o imagine haioasă sau un mesaj care să îi binedispună: la o simplă căutare pe internet, găsești o mulțime de idei care, cu siguranță, te pot inspira. În plus, poți opta pentru tricouri personalizate online, care au avantajul de a nu te pune pe drumuri, mai ales când pregătirile sunt în toi și prezența ta este necesară sau chiar indispensabilă în altă parte.

  • Integrează-le în vestimentația cavalerilor de onoare

Cele mai citite articole

O altă sugestie care îți poate transforma nunta într-una cu adevărat memorabilă este să le integrezi în vestimentația cavalerilor de onoare. Ideea este și mai potrivită dacă vorbim de o nuntă tematică.

Dacă, de exemplu, vrei să mergi pe o tematică americană cu super-eroi, atunci, cel mai probabil, invitații vor fi plăcut surprinși să vadă că suita de cavaleri de onoare poartă articole vestimentare cu imagini ale celor mai cunoscuți super-eroi și mesaje haioase, care să ducă cu gândul la „super-eroul” principal, mirele, care își ia adio de la partenerii lui de aventuri.

Aceeași idee o poți adapta și pentru petrecerea burlacilor. Pe Ruvix găsești o mulțime de modele de articole vestimentare interesante, așa că orice idee ai putea avea, echipa de la Ruvix o poate materializa.

În plus, folosirea unor astfel de tricouri te poate ajuta să economisești bani. Dacă în cazul vestimentației domnișoarelor de onoare nu poți face rabat de la rafinament, atunci când vine vorba de cavaleri, ai putea economisi prin achiziționarea unei ținute mai lejere, compusă din tricouri personalizate ieftine, combinate cu sacouri dintr-un material mai special sau cu pantaloni eleganți. Întreabă orice expert în fashion și îți va spune că e o combinație inedită, care, cu siguranță, nu va trece neobservată.

Ruvix – modele variate de tricouri personalizate, la prețuri avantajoase

Pe ruvix.ro găsești o mulțime de tricouri personalizate, cu printuri rezistente și realizate din bumbac 100%, așa că nu îți mai rămâne decât să decizi care este imaginea sau mesajul pe care vrei să-l imprimi și să plasezi o comandă.

Succes și nu uita să revii și pentru seturile de tricouri pentru familie! Da, avem și o asemenea gamă, pe care te invităm să o descoperi în categoria dedicată.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa