Tu ce povești vei spune de Crăciun?

de WTA.ro

Nu există perioadă în an mai plină de căldură, de bucurie și de satisfacții sufletești decât Crăciunul. Familia reunită, darurile, mirosul de cozonac proaspăt scos din cuptor, bucuria de pe chipurile copiilor când văd ce le-a adus Moșul, toate te fac să trăiești această perioadă aproape ca într-o poveste.

Dar dacă din cauza ritmului de viață năucitor, a unui job extrem de solicitant sau pentru că ești departe de familie nu mai simți bucuria Crăciunului, avem câteva idei care să te facă să te simți iar ca în copilărie, atunci când era sărbătoarea ta preferată. Pune în aplicare câteva dintre ele:

Intră în mood-ul de sărbătoare

Atunci când toate zilele îți sunt la fel există câteva lucruri pe care le poți face pentru a intra în atmosfera de sărbătoare. În primul rând, ia-ți concediu în toată perioada, mai ales că ai nevoie, practic, de doar câteva zile, cele care fac punți peste perioada legală de concediu. 

Programează o curățenie generală, pe care să o faci pe îndelete, cu fundal sonor de colinde, cum altfel? 

Cumpără un brad natural, să miroasă în toată casa, și împodobește-l. Dacă ai senzația că planeta are de suferit prin tăierea pomilor de Crăciun, deși majoritatea provin din pepiniere și sunt crescuți fix în acest scop, îți poți cumpăra unul în ghiveci, pe care apoi să îl replantezi. Împodobește bradul și asigură-te că ai sub el cadouri pentru toți oamenii dragi din viața ta. Pe care ideal este să îi și inviți să treacă pe la tine. 

Chiar dacă nu ești vreun talent la capitolul bucătărie, poți încerca să gătești ceva cu această ocazie. Este plin internetul de rețete simplu de făcut și, în plus, gătitul poate fi foarte terapeutic, trebuie doar să ai puțină încredere în tine. 

Dăruiește cu Teilor Povești de Crăciun

Sau despre cum să te implici în cauze care pot schimba viața unor copii, prin lucruri simple precum crearea unor amintiri de neuitat. Teilor a încercat să readucă în memoria tuturor emoția copilăriei din perioada Crăciunului, în patru episoade cu povești frumoase și inedite din copilăria oamenilor care sprijină acest proiect. Teilor a ales patru teme care subliniază cel mai bine ce poate să însemne Crăciunul pentru copii: Sunetul, Culoarea, Aroma și Emoția

Cele mai citite articole

Campania Povesti de Craciun este despre amintiri și bucuria dăruirii retrăite prin ochii invitaților și sigur nu o să te lase indiferentă.

Îndemnul celor de la Teilor este ca, oricare ar fi povestea Crăciunului, să dăruiești și tu, pentru că în felul acesta poți face diferența în viața unui copil și vei fi responsabil pentru amintirile lui de la, posibil, cel mai frumos Crăciun. Și ce cadou mai minunat poți face decât acesta?

Bucură-te de tot ce ți se întâmplă

Uită de griji, de probleme, de deadline-uri de la birou și bucură-te de magia sărbătorilor și de tot ce pot însemna acestea pentru tine. Profită de timpul liber pentru a te odihni, a te vedea cu oameni dragi și a te reconecta cu copilul din tine. Vei vedea că, de fapt, sunt atât de puține lucruri care contează cu adevărat și Crăciunul este perioada ideală pentru a ți le reaminti.

Fă daruri, bucură-te de cele primite și trăiește ca într-o poveste măcar câteva zile pe an. Beneficiile pe termen lung vor fi nebănuite. Pentru că puterea poveștilor și a amintirilor este una fantastică.

Sursă foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat împreună cu Teilor

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa