Cazinourile online – o variantă seducătoare pentru jucătorii pasionați

de WTA.ro

Jocurile de cazino au luat o amploare tot mai mare în rândul pasionaților din România, mai ales în versiunile online apărute ca ciupercile după ploaie în pandemia de Coronavirus.

Înainte de orice, este necesar ca un jucător să de asigure că acel cazino online unde dorește să își facă un cont este pe lista celor ce au licență pentru România. Lista exhaustivă a acestor cazinouri online se află pe site-ul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Apoi, trebuie să ținem cont de faptul că regulile generale de management al banilor rămân valabile și în cazul jocurilor disponibile în numeroasele cazinouri online , la fel cum se întâmplă în cazul pariurilor sportive.

Este vital ca sumele jucate la casino să facă parte dintr-un buget lunar bine stabilit, care să nu depășească procentul de 10% din veniturile din acea lună ale jucătorului.

Acest buget ar trebui să fie respectat cu strictețe, pentru că disciplina este una dintre trăsăturile caracteristice care fac diferența dintre cei care joacă din pasiune și cei care urmăresc cu obstinație îmbogățirea peste noapte și nu au implementat vreun plan de joc.

Cele mai citite articole

Am vorbit despre similitudinile cu pariurile sportive, dar există și câteva lucruri specifice jocurilor de cazino, de care ar fi bine să ținem seama:

  • Atunci când jucăm sloturi în cazinoul online, sunt câteva opțiuni prin care putem să ne particularizăm anumiți parametri de joc și să ne construim o viziune de joc specific, proprie, doar pentru noi;
  • Vom putea seta anumite limite si vom putea avea un control strict al sumelor pe care le jucăm;
  • Putem alege jocul cu miza potrivită profilului propriu de risc;
  • În cazul majorității jocurilor, putem decide care este miza pentru fiecare rotire efectuată;
  • De asemenea, la cele mai multe jocuri disponibile în cazinourile online, putem alege pe câte linii de plată dorim sa mizăm.

În ceea ce privește bonusurile de bun venit oferite cu generozitate de către cazinourile online, trebuie spus un lucru esențial.

Atât timp cât condițiile de rulaj ale acestor bonusuri atractive sunt prietenoase cu jucătorii, adică sumele bonus pot fi transformate în bani reali fără a fi nevoie de rularea banilor de foarte mule ori, bonusurile pot fi încercate.

Însă dacă e nevoie să rulăm de zeci de ori acei bani și probabilitatea de a-i pierde devine foarte mare, ar fi bine să luăm în considerare și varianta de a refuza acest “cadou otrăvit”.

Jucătorii trebuie să considere drept primordiale în alegerea cazinourilor online la care să își deschidă cont, varietatea jocurilor oferite și probabilitatea de a obține profit, până la urmă fiecare dintre noi dorim acest lucru.

Deasupra tuturor acestor aspecte stă însă principiul clasic atît de folosit în jocurile de noroc, dar aflat permanent în actualitate: “nu jucați niciodată sume de bani mai mari decât vă permiteți să pierdeți!”

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa