Cum alegi cel mai bun cuptor electric pentru tine

de WTA.ro

Este timpul să spui adio cuptorului sau aragazului vechi pe care-l foloseai zi de zi și să descoperi frumusețea, ușurința și diversitatea pe care ți-o oferă un cuptor electric modern și smart, ideal pentru locuința ta! Află din ghidul următor cum poți alege cel mai bun cuptor electric pentru toate rețetele delicioase și gustările copioase pe care vrei să le încerci chiar la tine în locuință!

3 cuptoare electrice ideale pentru locuința ta

Cuptoarele electrice sunt esențiale într-o bucătărie modernă, fiind facil de utilizat și îmbinându-se perfect cu decorul locuinței. Cuptoarele electrice oferă o coacere uniformă și un control eficient al temperaturii, însă acestea trebuie alese în funcție de spațiul bucătăriei, de tipul cuptorului, de buget și de toate facilitățile pe care le pun acestea la dispoziție. Dacă te-ai decis să investești în bucătăria ta, atunci iată care sunt cele mai îndrăgite cuptoare electrice Miele cu aburi!

Cuptor cu aburi incorporat DG 7440

Un cuptor modern și multifuncțional, DG 7440 oferă o gătire sănătoasă pentru toate preparatele, cu programe automate, conectare în rețea și gătit în vid. Este ușor și smart de folosit datorită funcției DualSteam, funcții automate de păstrare la cald, gătire independentă de cantitate, dar și funcții ce-ți oferă confort: reducere patentată de aburi și manevrabilitate ușoară.

Cuptor mixt cu aburi XXL DGC 7860

Cele mai citite articole

Cu un astfel de cuptor nu îți vei mai dori vreodată să mănânci la restaurant deoarece vei putea găti toate preparatele favorite chiar la tine în locuință: rapid, ușor și delicios! Cuptorul mixt cu aburi oferă un panou de comandă modern, rabatabil și motorizat datorită programului SoftClose și pune la dispoziție funcții versatile și de calitate, putând deci găti tot ceea ce îți dorești cu acesta, pentru tine, familia și invitații tăi!

Cuptor cu aburi instalat pe blat DG 6001

Dacă îți dorești un cuptor cu aburi cu instalare pe blat, pentru un look modern, versatil și ideal de asortat cu restul electrocasnicelor din bucătărie, atunci nu mai căuta deoarece DG 6001 este întocmai cuptorul de care ai nevoie! Oferă rezultate excelente și rapide datorită tehnologiei MonoSteam, poate găti cu abur pe 3 nivele simultan și oferă o curățare ușoară și compactă.

Sfaturile experților pentru alegerea cuptorului electric ideal

  • Atunci când vrei să investești într-un cuptor electric și modern, este esențial să ții cont de mărimea bucătăriei și de spațiul pe care-l ai la dispoziție. Există cuptoare electrice incorporate, pentru blat sau chiar cuptoare electrice cu funcție de microunde, oferind mai multe metode pentru prepararea mâncărurilor.
  • Alege un cuptor electric cu reglaj pentru ventilator, pentru gătirea pe mai multe niveluri, diferite programe de coacere, funcție de dezghețare, programe wellness: gătit sănătos și light, dar și alte capabilități smart care vor ușura sarcinile casnice de zi cu zi.
  • Capacitatea de gătire a cuptorului electric ar trebui să fie direct proporțională cu cantitatea de mâncare gătită sau cu numărul de persoane prezent în gospodărie.
  • Cuptoarele electrice pot avea învelișul exterior realizat din sticlă vitro, tablă emailată sau inox. Toate opțiunile vor aduce avantaje gătitului, însă inoxul oferă durabilitate și eficiență energetică ridicată.
  • Caută întotdeauna rețete noi pentru a testa toate funcțiile pe care le oferă noul tău cuptor electric pe aburi, așadar vei descoperi mâncăruri inedite, pe care sigur le vei iubi!

Bucură-te de toate avantajele unui cuptor electric și modern cu aburi, perfect pentru cele mai îndrăgite rețete pentru tine și familia ta, fie acestea feluri principale, garnituri sau deserturi delicioase! Ține cont de criteriile oferite și de modelele recomandare și alege întotdeauna cele mai bune aparate smart pentru bucătăria ta!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa