HUAWEI FREELACE

de WTA.ro

Dacă iubiți muzica și nu puteți merge undeva fără a avea cu voi un dispozitiv de redare muzicala, HUAWEI FreeLace este ceea ce este potrivit pentru dumneavoastra. Acestea folosesc tehnologia HUAWEI HiPair, care are USB tip C incorporat. Odată conectate la telefon, aceste căști pot fi asociate în mod simultan și, în caz de urgență în timpul antrenamentelor, pot fi încărcate direct de telefon.

HUAWEI FreeLace sunt echipate cu o unitate dinamica de 9,2 mm care mareste campul sonor, în plus, diafragma ultra-subtire oferă bas crescut și-n același timp, placarea cu titan asigura note înalte melodioase. Datorită bateriilor cu litiu de înaltă eficienta 3C, autonomia bateriei este de 18 ore, iar propriul tau telefon poate fi folosit ca și incarcator pentru aceste casti. Aceste căști sunt invelite în aliaj de nichel-titan și siliciu lichid pentru a se putea potrivi perfect în jurul gatului. Mai mult, castile pot fi ușor infasurate, garantand o portabilitate compactă și fără incurcaturi, in plus, au un cablu de memorie metalic, fiind in acelasi timp flexibile si confortabile.

HUAWEI FreeLace garanteaza si reducerea sunetului vantului, putand avea, dumneavoastra, o claritate mai inalta a apelurilor și a muzicii, fără a va face griji de sunetele deranjante.

Cele mai citite articole

Aceste casti oferă un design impermeabil, indiferent dacă faceți activitate fizica si transpirati mult sau daca ploua si nu aveti o umbrela dupa voi, deci nu va faceti griji, HUAWEI FreeLace va poate susține și în zilele mai agitate sau ploioase!

Din punct de vedere al esteticii, ele se prezinta in trei culori, pentru a se putea asorta cu stilul dumneavoastra in cel mai bun mod: graphite black, amber sunrise sau emerald green.

În concluzie, aceste căști se potrivesc de minune fie ca sunteti o persoana atletica si doriți sa va tineti în forma, fără a va separa de iubirea pentru muzica, fie ca lucrati sau calatoriti mult si nu doriți sa fiți apăsați de zgomotele ambientale!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa