Tipuri de pariuri pe tenis

de WTA.ro

Tenisul este cel mai faimos sport cu rachetă din lume și o instituție națională de vară pentru multe națiuni din întreaga lume. Originile tenisului datează din secolul al XIX-lea în Anglia, unde acest sport se juca exclusiv pe iarbă. Jocul a fost derivat din „tenisul adevărat”, un sport mult mai complex decât cel pe care îl cunoaștem astăzi. Jocul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, având în vedere stilul său nediscriminatoriu, care poate pune față în față toate vârstele, tipurile de corp și genurile diferite.

Deși regulile sunt de obicei aceleași (singura diferență fiind durata meciurilor de la un turneu la altul), aspectul unic al tenisului este faptul că poate fi jucat pe o multitudine de suprafețe diferite și poate fi jucat atât în interior, cât și în aer liber, fără a fi nevoie să se umble la reguli, ceea ce-l face și unul dintre cele mai populare sporturi pe care se pariază pe favbet.

În prezent, tenisul este definit de cele patru turnee majore (sau Grand Slam-uri în limbajul tenisului): Australian Open, French Open, Wimbledon și US Open.

Crezi că ai ceea ce-ți trebuie pentru a paria pe tenis pe favbet online? Dacă ești reticent să pui banii pe sportul cu rachetă preferat din lume, atunci acest articol ar trebui să te îndrume în direcția cea bună.

Date interesante despre tenis

  • Wimbledon este singurul turneu din lume în care se aplică un cod vestimentar; regula dictează că toți jucătorii trebuie să poarte o ținută aproape în întregime albă
  • Începând cu mai 2016, Roger Federer a câștigat cele mai multe premii în bani (97,3 milioane de dolari americani) din istoria acestui sport, în timp ce Novak Djokovic este următorul (94,05 milioane de dolari americani)
  • John McEnroe a câștigat cele mai multe titluri combinație dintre toți jucătorii de sex masculin; a câștigat 155 de titluri atât la simplu, cât și la dublu
  • Martina Navratilova a fost de departe cea mai de succes jucătoare de tenis din istoria acestui sport, câștigând un număr incredibil de 344 de titluri în cei 31 de ani de carieră.
  • Australianul rapid Sam Groth are cel mai rapid serviciu înregistrat vreodată, cu un serviciu de 163,4 mile pe oră în 2012.

Tipuri de pariuri pe tenis

La favbet oferta de pariuri de tenis este destul de mare. Mai jos poți vedea două dintre pariurile comune pe acest tip de sport:

  1. Pariuri pe seturi

Pariurile pe seturi funcționează în câteva moduri diferite. Poți plasa un pariu pe favbet România pe scor corect pe piața de pariuri pe seturi (Federer va câștiga cu 3-0), poți paria pe un jucător care va câștiga cel puțin un set și poți paria pe numărul de seturi care crezi că se vor juca în meci.

2. Pariuri pe meciuri

Cele mai citite articole

Pariurile pe meciuri pot fi plasate sub forma unui pariu de linie pe numărul de game-uri dintr-un meci, a unei marje de pariuri pe game-uri corecte (Djokovic 6-3) sau ca un pariu de handicap. Pentru a putea paria, trebuie mai întâi însă să te autentifici accesând favbet login.

Sfaturi pentru a paria pe tenis

Dacă deja ai trecut prin pasul de favbet înregistrare și ai îndeplinit condițiile necesare, poți începe să pariezi/

Fii atent la turneele premergătoare

Știm cu toții despre cele patru turnee majore de Grand Slam, care sunt titlurile la care râvnesc cu adevărat majoritatea jucătorilor din lume. Asta înseamnă că celelalte turnee de pe parcursul anului sunt lipsite de importanță? Nu, bineînțeles că nu.

Totuși, nu există nicio îndoială că jucătorii aleg uneori să folosească turneele premergătoare Grand Slamurilor pentru a încerca tehnici noi, pentru a urmări un nou echipament sau pentru a stabili o strategie pe care vor intenționa să o folosească la unul dintre turneele majore. Răsturnările de situație au tendința de a se întâmpla în turneele extrem de apropiate de Grand Slam-uri, așa că fii atent atunci când iei cote mici pe un jucător din top 10 – s-ar putea să te dezamăgească.

Suprafața este cea care contează

Stilul unic al tenisului, în care jocul se desfășoară pe suprafețe complet diferite, poate oferi un avantaj specific jucătorilor care au crescut jucând pe un anumit stil de teren. De-a lungul anilor, am văzut jucători care au prosperat pe zgură, dar care au avut probleme pe iarbă și invers.

Verifică întotdeauna recordurile jucătorilor pe o anumită suprafață; chiar și unii dintre cei mai buni jucători din lume s-au luptat să progreseze adânc în turneele care au o suprafață de joc care nu se potrivește stilului lor de joc.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa