Treci cu brio prin iarnă cu o pergola retractabila instalată în grădină!

de WTA.ro
tende - pergola retractabila

Pe măsură ce iarna se apropie cu pași repezi în toate colțurile țării, vremea pentru grătare în curte și petreceri la piscină se apropie de sfârșit, din păcate. Chiar și în condițiile climatice mai calde, serile mai reci și vremea neplăcută înseamnă, de obicei, mai puține nopți în care să te poți bucura de spațiul tău în aer liber.

Din fericire, specialiștii Tende.ro vin cu o soluție remarcabilă pentru ca tu să te poți bucura în continuare de spațiul tău exterior. Prin instalarea unui sistem de pergola retractabila te poți bucura în continuare de atmosfera plăcută din curte și de grătarele cu prietenii, chiar și în sezonul rece.

Acum este momentul perfect pentru a lua în considerare ideile de pergola retractabila din curtea casei tale. Citește în continuare acest articol și descoperă cum te poți de grădina casei tale și de aer curat pe tot parcursul anului, sezon după sezon și în aproape orice condiții meteorologice!

Petrece timp în curtea casei cu ajutorul unui sistem de pergola retractabila!

Sursa foto: Tende.ro

Instalarea unui sistem de pergola retractabila în curtea casei este modalitatea perfectă de a te bucura de grădina casei tale în orice moment al anului. Fie că este vorba de frunze, zăpadă sau doar o ploaie care cade ușor, cu o pergola retractabila vei beneficia de protecția ideală împotriva condițiilor rele în timp ce creezi un punct intermediar între interior și exterior.

#1. Pergola retractabila = protecție sporită all-season!

Cu excepția cazului în care ai pus fotoliul în fața ferestrelor înalte din podea până în tavan, este puțin probabil să poți crea același tip de vedere dintr-o cameră din interiorul casei. Imaginează-ți cât de bine poate arăta terasa casei tale dacă adaugi o pergola retractabila!

Te vei simți excelent pe terasa casei în timp ce savurezi o ceașcă fierbinte de cacao într-o noapte rece cu stele sau îți bei ceaiul sau cafeaua într-o dimineață geroasă de iarnă. Cu ajutorul unui sistem de pergola retractabila ești suficient de protejat de vremea capricioasă, dar încă suficient de expus pentru a simți că ești conectat la natură.

#2.  Pergola retractabila se combină excelent cu un șemineu plasat în exterior

Acum că timpul deja începe să se răcească, instalarea unui sistem de pergola retractabila devine o idee din ce în ce mai bună. În special dacă pe lângă pergola retractabilă instalezi și un șemineu care să ofere suficientă căldură pe terasa casei tale.

Atât pergola retractabila, cât și șemineul sunt acele detalii care te ajută să creezi o atmosferă confortabilă pe terasa casei tale. Unele tipuri șeminee vor necesita o infrastructură pentru a fi instalate, în timp ce altele pot funcționa pe lemn sau cărbune, făcându-le ușor de amplasat și de mutat.

#3. Instalează un TV pe terasă și maximizează confortul sistemului de pergola retractabila!

Cele mai citite articole

Configurează-ți pergola retractabila din curtea casei cu un televizor și vei putea valorifica acele după-amieze vii de toamnă și zilele de iarnă neobișnuit de calde datorită climatizării oferite de pergola retractabila! 

Există multe modalități de a plasa un televizor discret în spațiul din curtea casei, făcându-l accesibil și convenabil atunci când vrei să-l folosești. Dimensiunea reprezintă o preferință personală; un televizor mic poate fi perfect pentru unele persoane, în timp ce altele pot aprecia un ecran mare cu plasmă sau chiar un proiector complet configurat.

#4. Vezi dacă pergola retractabila este potrivită pentru tine analizând spațiul disponibil!

Dacă ai în vedere instalarea unui sistem de pergola retractabila cu șemineu și televizor în curtea casei, cel mai bun loc pentru a lua această decizie este să petreci puțin timp în spațiul pe care dorești să îl transformi, mai ales pentru că va trebui să iei în considerare factorii logistici pentru montarea unui astfel de sistem.

Pe lângă montarea sistemului de pergola retractabila, trebuie să gândești și amplasarea celorlalte dispozitive care să-ți facă șederea în curte mai plăcută. Spre exemplu, șemineul trebuie amplasat suficient de departe de casă. În așa fel, acesta nu va rerprezenta un potențial pericol de incendiu.

De asemenea, va trebui să iei în considerare și modul în care amplasezi zona de luat masa sau mobilierul de curte pentru a putea profita la maximum de sursa de căldură oferită de sistemul de pergola retractabila cu șemineul pe care îl instalezi.

Pentru instalarea televizorului, va trebui să ai în vedere și integrarea unui suport de care să poată fi prins TV-ul. Iar în acest caz, plasarea va fi esențială. Fii atent la conectarea echipamentului și plasează întreg echipamentul în așa manieră încât să fie convenabil, fie minimizând vizibilitatea cablurilor.

Alege să te relaxezi sub o pergola retractabila chiar și într-o zi geroasă de iarnă!

În acest moment, ideea de a ieși în aer liber și de a petrece timp în curte pentru cel puțin jumătate de oră, sună ca o idee teribilă. Din fericire, însă, specialiștii Tende.ro au soluția ideală pentru tine, chiar acum în prag de sezon rece! O pergola retractabila te va scuti de vremea rece și îți va permite să petreci timp de calitate pe terasa casei tale pe tot parcursul anului.

Cu câteva mici ajustări, te poți asigura că ești la fel de confortabil sub acoperișul unui sistem pergola retractabila ca în interiorul casei. Cu ajutorul șemineului și a sistemului antivânt generat de pergola retractabila, vei putea menține temperatura optimă în interior și răceala iernii departe  de tine! De asemenea, iluminatul LED face posibil să rămâi pe terasă chiar și atunci când soarele începe să apună încet la orizont.s

Ești gata să încerci aceste idei de instalare a unui sistem de pergola retractabila?

Cele mai bune idei de pergola retractabila pentru tine, depind de nevoile și preferințele pe care tu le ai. Cu toate acestea, specialiștii Tende.ro te vor putea ajuta cu proiectarea unui sistem de pergola retractabila care să funcționeze pentru tine pe tot parcursul anului.

Poate dorești să combini idei pentru cea mai bună soluție personalizată. De exemplu, poate cea mai bună integrare a sistemului de pergola retractabila pentru tine implică atât instalarea sistemului propriu-zis de pergola retractabilă, cât și amenajarea spațiului cu un șemineu și a unui televizor.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa