Mesaje de Sfântul Andrei – Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

de WTA.ro

Am pregătit o colecție cu cele mai frumoase felicitări, mesaje și urări de Sfântul Andrei.

  • Data la care se sărbătorește: 30 Noiembrie
  • Nume sărbătoriți: Andreea, Andrei, Andi, Andra, Andrada

Ziua de 30 noiembrie este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, acesta fiind ocrotitorul României și apostolul care a răspândit creștinismul în țara noastră. Sfântul Apostol Andrei a început a propovădui Evanghelia în Asia Mică. De acolo a ajuns în regiunea dintre Dunăre și Marea Neagră și i-a creștinat pe strămoșii geto-daci.

În fiecare an, românii sărbătoresc Sfântul Andrei și aproximativ 700.000 dintre aceștia își serbează ziua numelui.

Iată câteva mesaje și idei de urări pe care le puteți trimite persoanelor dragi.

Felicitări și urări de Sfântul Andrei pentru familie

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

La mulți ani! Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

„Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Andrei al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească în fiecare zi, sa îți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

„Fie ca toate lucrurile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească! Îți doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!”

În această zi minunată, eu iți doresc să-ți trăiești viața astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat si mă bucur ca am avut șansa sa te cunosc! Din toată inima iți urez un sincer “La mulți ani!”.

Iți doresc să mergi pe un drum numit viață, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numită iubire! La mulți ani!

Iți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!

La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Mesaje și urări de Sfântul Andrei pentru surori/frați

„Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua ta! La Mulți Ani, Andrei!”

În această zi importantă pentru tine și pentru întreaga noastră familie, vreau să-ți mărturisesc că nu-mi imaginez o soră mai bună decât tine. Ești perfectă și-ți doresc din toată inima dragoste adevărată și pură și vise transformate în realitate. La Mulți Ani fericiți!

„Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”

În orice zi să fii încălzită de raze de soare, de zâmbetele și îmbrățișările oamenilor dragi, iar fiecare moment să fie unul fericit. La mulți ani, draga mea soră!

Îți doresc fericire, bună dispoziție și dragoste atât de multă, încât să o poți împărtăși cu toți cei pe care îi întâlnești. La Mulți Ani!

Fratele este prieten, sprijin, consilier și complice! Fratele este cel mai bun om de pe pământ. Mulțumesc că te am, la Mulți Ani, Andrei!

Îți doresc ca dragostea și căldura noastră, a celor care te iubim, să te încălzească în momentele cele mai dificile din viață. La mulți ani!

La Mulți Ani! Îți urez impresii frumoase care să alunge melancolia, pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!

La Mulți ani, dragă surioară, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea, să fii sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia ta. La mulți Ani frumoși!

Mesaje clasice și urări de Sfântul Andrei

„Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu ești special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

„Andreea, îți urez să ai o viață frumoasă ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!”

„Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos ține la tine și mai mult! La mulți ani!”

„Ciocnim un pahar în cinstea ta! Să ne trăiești, Andrei!”

„Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să va aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase în viitor!

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!”

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează, să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!”

Mesaje creștine de Sfântul Andrei

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!”

„La mulți ani în această zi binecuvantată de Sfântul Andrei!”

„La mulți ani! Sfântul Andrei să te călauzească mereu!”

„În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Andrei, îţi urez multă sănătate şi fericire!”

„Îți urez ca sărbătoarea Sfântului Andrei să îți aducă o viață curată, frumoasă, plină de bucurii și dragoste. La mulți ani Andreea!”

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Andrei pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

Cele mai citite articole

„Pentru că porți nume de Sfânt, îți urez La mulți ani și o zi încununată de binecuvântări.”

„Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

„Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească! La multi ani Andrei/ Andreea!”

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Andrei pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.”

„Pentru că porți nume de Sfânt, îți urez La mulți ani și o zi încununată de binecuvântări.”

„Numele ce-l porți de Sfânt, să-ți dea putere și tărie, ani bogați și bucurie! La mulți ani, Andreea!”

„Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La Mulți Ani!”

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiti un călduros La Mulți Ani, sănătate, multe realizari și tot ce vă doriți lângă cei dragi!

Mesaje de Sfântul Andrei pentru persoana iubită

„Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Andrei!”

„Să fii mereu tânăr(ă) și cu același spirit vesel. La mulți ani fericiți.”

Să te iubesc este un privilegiu, dar să fiu iubit de tine este o binecuvântare. Să fiu alături de tine de ziua ta este un vis împlinit și sper ca toate visurile tale să se împlinească. La Mulți Ani!

Astăzi este o zi minunată! Îți doresc ca viața să îți ofere momente fericite și unice, zâmbete prietenoase și sincere, soarta să te răsfețe cu sănătate, frumusețe, noroc și bunăvoință. La Mulți Ani, iubita mea!

Iubita mea, îți doresc să zâmbești mereu, bucuria să fie mereu prezentă în viața ta, iar fericirea să fie reală și una pentru amândoi. La Mulți Ani!

Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!

La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viața mea! Te iubesc!

Îți urez “La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Andrei să își coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericire și liniște interioară!

Ca viața ta să fie plină de succese și bucurie, îți urez să ai în cale numai flori și-un cer senin și fără nori!

Urări de Sfântul Andrei pentru prieteni

urări de Sfântul Andrei

La mulți ani, dragă Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare!

„Fie ca toate lucrurile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească! Îți doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!”

„În această zi minunată, eu îți doresc să-ți trăiești viața astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toata inima îți urez un sincer La Mulți Ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

Viața să-ți ofere clipe minunate, bucurii și fericire. La mulți ani fericiți.

„Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.”

„Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La Mulți Ani!”

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viață numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!

Andreea/Andrei iți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros “La mulți ani!”.

La mulți ani, dragă Andreea! Să ai parte de împliniri, iar viața să îți fie o încântare!

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

Azi, de ziua numelui, îți urez și eu să fii iubit(ă) și să ai parte de tot ce îți dorești. La mulți ani!

La mulți ani Andrei, Andreea, Andi, Andrada

La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Andrei cât mai frumoasă!

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că purtați numele Sfântului Andrei, vă urez multă sănătate și fericire!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese! La mulți ani, Andreea/Andrei! 

Dragă Andrei, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La mulți ani, să ai parte de sănătate, noroc și voie bună! Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Sperăm că au fost pe placul tău felicitările prezentate! Tu ce urări de Sfântul Andrei trimiți persoanelor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa