Urări de Sfântul Vasile – Cele Mai Frumoase Felicitări Pentru Cei Dragi

de WTA.ro

Am ales pentru tine o colecție cu cele mai frumoase mesaje, felicitări și urări de Sfântul Vasile.

  • Data la care se sărbătorește: 1 Ianuarie
  • Nume sărbătoriți: Vasile, Vasilica

Pe data de 1 ianuarie, credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile și aproximativ 600.000 de români își celebrează ziua de nume.

Sfântul Vasile cel Mare reprezintă unul dintre cei mai importanți părinți ai Bisericii Ortodoxe, fiind unul dintre cei mai mari teologi ai creștinității.

Vă prezentăm cele mai inspirate felicitări și urări de Sfântul Vasile pe care să le trimiți celor dragi care își sărbătoresc ziua onomastică.

Mesaje religioase de Sfântul Vasile

„De Sfântul Vasile, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei in acest moment special!”

„Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară! La mulți ani!”

Sfântul Vasile căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!

Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească și ce dorești să se împlinească!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ți le pui. La mulți ani, Vasile!

Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!”

„Fie ca Sfântul ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!”

„De toți ai fost tu azi numit, în lăcaș Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poarta-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor .. îți doresc eu ție!”

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La mulți ani!

Urări de Sfântul Vasile pentru familie

„La mulţi ani cu lumină, pace şi binecuvântare!”

În prima zi a noului An, urez La mulţi ani de două ori celor mai importante persoane din viața mea. La Mulți Ani mama și tata de Sfântul Vasile!

„Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!”

„Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume! Fie ca Sfântul Vasile să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniște interioară”.

„Astăzi este prima zi a noului an și ziua ta de nume, așa că îți doresc să ai parte de un an plin de realizări și fericire! La mulți ani, Vasile!”

„Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ţi multă sănătate şi realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite şi cumpăna dintre ani să te găsească mai fericit decât ai fost până acum şi să rămâi aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani, Vasile!”

”Să primesti flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani, Vasilica!

„Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!”

„De-am putea din cerul nopții, iute am fura o stea, ca să-ți punem cununa vieții, astăzi chiar de ziua ta! Dar nu putem să ajungem la stele și nici cerul nu-l cuprindem, lăcrimând de neputință dar, îți spunem zâmbind La Mulți Ani!”

Felicitări și urări de Sfântul Vasile pentru prieteni

urări de Sfântul Vasile

„Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsi. La mulţi ani, Vasile!”

„Cu ocazia zilei onomastice îţi urez la mulţi ani de Sfântul Vasile!”

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine. La mulți ani!

Bucuria lumii toată / Zi de zi-n ușă să-ți bată / Bunul Dumnezeu să-ți dea / Tot ce îți dorești și ai vrea!

La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta Vasile!

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani!”

Toate gândurile mele sunt la tine Vasile! îți doresc să ai o zi superbă și să fii inconjurată doar de iubire! La Mulți Ani!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară! La mulți ani!

„De Sf. Vasile fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!”

Fiecare fulg de nea să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate, admirația celor dragi și multe dorințe împlinite! La Mulți Ani, Vasile!

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!”.

Felicitări și urări de Sfântul Vasile pentru persoana iubită

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.

Un gând bun și o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Vasile să te ocrotească / Visele să ți se-mplinească! / La mulți ani!

Cele mai citite articole

La Mulți Ani, iubita mea Vasilica! Să ai o zi superbă alături de mine. Promit să te fac fericită în fiecare zi!

Cu simple cuvinte/ Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! /Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!

„În această zi minunată, eu îți doresc să-ți trăiești viața așa încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit și să ai puterea să lași în urmă tot ceea ce te supără, pentru a putea fi fericit!

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani, dragul meu Vasile!

La mulți ani! Sfântul Vasile să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

„Scumpule Vasile, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!”

„Dragă Vasile, ești una dintre cele mai importante persoane din viața mea și îți doresc să primești înapoi înzecit toată iubirea pe care o oferi celor din jur! La mulți ani!”

Este o zi specială. Îți doresc să fii fericită și să te bucuri din plin de viață. La Mulți Ani!

Felicitări de Sfântul Vasile

Vasile – Hai noroc și voie bună / Să petrecem împreună, /Că astăzi este o zi mare,/ Și-i motiv de sărbătoare! La mulți ani!

„Un nou an, un nou început. Așa se spune, nu? Sper ca pentru tine acesta să fie începutul fericirii, iubirii, speranței și împlinirii. La mulți ani!”

„La mulți ani, Vasile! Cel mai mult îți doresc să fii iubit, pentru că dragostea le vindecă pe toate și e cel mai mare dar pe care îl putem primi în viață! La mulți ani!”

De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani, Vasile!

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! La Mulți Ani!

Toate gândurile mele sunt la tine, Vasile! Îți doresc să ai o zi superbă și să fii înconjurată doar de iubire! La Mulți Ani!

„Să ai parte de un an exact așa cum îți dorești și să ai puterea să treci peste orice provocare ți-ar așterne viața în cale! La mulți ani, Vasile!”

Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ți aducă succes, fericire și prosperitate! La mulți ani!

„Pentru că azi este o zi specială pentru tine, mă alătur celor care îți doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri și multă sănătate.”

La mulți ani, plini de fericire și realizări! Să îți surâdă norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta Vasile!

„La mulți ani! Sfântul Vasile să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!”

Urări de la mulți ani pentru colegi de Sfântul Vasile

„La mulți ani, Vasilica și să ciocnești o cupă de șampanie și pentru noi!”

Cu ocazia sărbătoririi numelui îți transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce îți dorești lângă cei dragi.

De ziua numelui tău, îți dorim tot binele din lume, fericire și sănătate. La Mulți Ani, Vasile!

 La mulți ani cu sănătate, / Să ai belșug, de toate / Bucurii și nestemate / De-acum și pe mai departe.

De Sfântul Vasile, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani!

Vă doresc o zi de Sfântul Vasile cât mai frumoasă! Multă sănătate și multe realizări! La mulți ani!

„Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmitem un călduros „La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.”

Astăzi și în fiecare zi, ne gândim la tine cu recunoștință și vrem să știi că ești foarte important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!”

Să ai puterea să faci lumea mai bună și să-i faci fericiți pe toți din jurul tău cu bunătatea, dragostea și frumusețea sufletului tău! La mulți ani, Vasile!

„Cu ocazia zilei onomastice îţi urez la mulţi ani de Sfântul Vasile!”

„Să ştii ce cauţi în viaţă, să ai norocul de a obţine şi de a păstra ceea ce căutai şi să-ţi dai seama când ai găsi. La mulţi ani, Vasile!”

„Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!”

„Te felicităm cu ocazia zilei tale de nume și îți dorim multă sănătate, fericire, noroc şi realizări frumoase.

Mesaje clasice și urări de Sfântul Vasile

Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, Vasile!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. îți doresc o zi de Sfântul Vasile cât mai frumoasă!

La mulți ani! Sfântul Vasile să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Sperăm că au fost pe placul tău urările prezentate! Tu ce mesaje și felicitări de Sfântul Vasile trimiți persoanelor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa