Cele mai frumoase urări de Sfântul Ștefan

de WTA.ro

Vă prezentăm câteva mesaje, felicitări și urări de Sfântul Ștefan pe care le puteți trimite persoanelor dragi.

  • Data la care se sărbătorește: 27 Decembrie
  • Nume sărbătoriți: Ștefan, Ștefania, Ștefana, Fănel, Fănica etc.

În a 3-a zi de Crăciun, creștinii ortodoxi îl sărbătoresc pe Sfântul Ștefan. Numele provine din limba greacă și semnifică “coroană”. Ștefan este considerat cel dintâi dintre creștini care a primit cununa muceniciei. Cei care poartă numele de Ștefan, Ștefania, Fănica, Fănel și alte nume derivate, au motive de sărbătoare în această zi sfântă.

Se spune că în această zi, este bine să se ofere în dar o icoană cu Sfântul Ștefan pentru sporul casei și sănătatea persoanelor bolnave.

Mesaje clasice și urări de Sfântul Ștefan

Ştefan – Hai noroc şi voie bună/ Să petrecem împreună/ C-astăzi este o zi mare/ Şi-i motiv de sărbătoare! La mulţi ani!

De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume! La mulţi ani Ștefane!

Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani, dragul meu Ştefan!

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Îţi doresc multă sănătate şi toate dorinţele să ţi se împlinească! La mulţi ani!

La mulţi ani! Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani! La Mulţi Ani!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez că atât ziua de astăzi, cât şi zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ştefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

Toate gândurile mele sunt la tine Ștefane! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurată doar de iubire! La Mulţi Ani!

Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută!

Mesaje creștine de Sfântul Ștefan

„Sfântul Ştefan să îţi călăuzească paşii şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine “La mulţi ani!”

„Sfântul Ştefan să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani Ştefan/Ştefania!”

„Azi fiind o mare sărbătoare, Sfântul Ştefan şi ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor!”

„Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

„Sfântul Ştefan să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!”

„Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. La mulţi ani, Şefan/Ştefi!

“De Sfântul Ştefan, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!”

Cele mai frumoase urări de Sfântul Ștefan pentru familie

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La multi ani, copile!

„Azi fiind o mare sărbătoare, Sfântul Ştefan şi ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor!”

 „Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbătorii. La mulţi ani, Ştefan!”

„La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porţi să te călăuzească mereu!”

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor care îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, iar Dumnezeu să îți călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! La mulți ani, ŞTEFAN!

Visele și speranțele de azi să devină realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani, ŞTEFAN!

La mulţi ani! SFÂNTUL ŞTEFAN să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mângâe cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirilor măreţe! La Mulţi Ani, ŞTEFANE!

Fiecare fulg de nea să îţi aducă multă iubire în suflet, sănătate, admiraţia celor dragi şi multe dorinţe împlinite! La Mulţi Ani, ŞTEFAN!

Să ai puterea să faci lumea mai bună şi să-i faci fericiţi pe toţi din jurul tău cu bunătatea, dragostea şi frumuseţea sufletului tău! La mulţi ani dragul meu Ştefan!

Urări de Sfântul Ștefan pentru prieteni

urări de Sfântul Ștefan

La mulţi ani! Sfântul Ştefan să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de familie şi cei dragi!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ştefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

„Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ SFÂNTUL ŞTEFAN să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani, ŞTEFAN!”

„La mulți ani, ŞTEFAN! Fie ca SFÂNTUL ŞTEFAN să-ți îndeplinească toate dorințele!”

„Și nu e un moment mai potrivit decât ziua ta, ca să îți spun că prietenia noastră este unul dintre cele mai drăguțe lucruri din viața mea. La mulți ani!”

Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani, Ștefan!

„Îți doresc ca firul vieții tale să curgă lin și viața să-ți ofere cel mai frumos destin. La mulți ani, de Sfântul Ștefan!”

„Ştefan(a) te felicit cu ocazia zilei de naştere şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor.”

Cele mai citite articole

Sper ca de ziua ta toate lucrurile pe care ți le dorești in viață să vină spre tine așa cum ți-ai imaginat. La multi ani!

„De Sfântul Ştefan, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!”

Credeai că am uitat de o zi atât de specială? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de La Mulți Ani și te asigur de prietenia mea veșnică!

Mesaje scurte pentru cei dragi de Sfântul Ștefan

Îmi doresc ca ziua de azi să îți aducă cât mai multă bucurie, la fel de multă ca cea pe care o emani celor din jur. La mulți ani!

Mult noroc și tot ce-ți doresti. La mulți ani, ŞTEFANIA!

Fie ca SFÂNTUL ŞTEFAN să-ți îndeplinească toate dorințele!

Îți doresc o zi plină de bucurie și un an plin de veselie. La mulți ani fericiți, Ștefan!

Sper ca ziua ta să îți aducă tot ce e mai bun pentru sufletul tău! Îmi doresc ca ziua de azi să fie plină de surprize plăcute! La mulți ani!

La mulţi ani, dragă prietenă! Te iubesc mult şi sper ca prietenia noastră să continue cel puţin tot atâția ani cât a durat până acum!

Un sincer „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc!

Ștefania, sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieţii să fie presărată cu flori si dragoste. La mulți ani!

Dragul meu prieten, să nu-ţi pierzi din nebunie, optimism şi zâmbet. Îţi urez tot ceea ce este mai bun pe lume, cu toată afecțiunea mea! La mulţi ani!

Să ai parte de multă sănătate și bucurii nenumărate! Îți doresc o zi minunată!

La mulți ani plini de sănătate, realizări și momente excepționale!

Sunt recunoscător că suntem cei mai buni prieteni. Îți transmit toate gândurile de bine și îți doresc sănătate și la mulți ani fericiți!

Îți doresc ca această zi să îți aducă multă bucurie și ca toate visurile să ți se îndeplinească! La mulți ani alături de cei dragi!

Îți doresc o zi memorabilă, cu râsete și bună dispoziție! La mulți ani!

În această zi specială, uită de necazuri și lasă buna dispoziție și bucuriile să te învăluie! La mulți ani, sănătate și fericire cât cuprinde!

La mulți ani Ștefania, Ștefan!

Ziua de azi e menită să-ți împlinească vise. Să te bucuri de ce ai realizat, să realizezi ce ți-ai propus, să fii sănătos și împlinit, iar familia să-ți aducă numai bucurie! La mulți ani, Ștefania!  

La mulți ani frumoși și încununați cu fericire!

Fie ca în această zi în sufletul tău să se trezească o dorință arzătoare de a trăi frumos, de a crea lucruri deosebite și de a realiza cele mai tăinuite visuri. La mulți ani, Ștefan!  

La mulți ani cu iubire și credință, lumina divină a Domnului să fie cu tine la bine și la greu!

Astăzi îți urăm o zi plină de fericire, liniște și momente de neuitat. Să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate. Fie ca ce e mai bun să vină de acum încolo! La mulți ani, Fane!

„La mulţi ani şi fie că Sfântul Ştefan să te călăuzească mereu!”

„Priveşte această zi specială că pe o nouă pagină din povestea ta de viaţă, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine. La mulţi ani!”

„La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Ştefana/ Ştefan!”

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!

Astăzi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume alături de cei dragi sufletului tău! La mulți ani!

Să primești flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare să iubeșți, să strălucești, să aduci bucurie și sărbătoare! La mulți ani, Ștefi!

Felicitări și urări de Sfântul Ștefan  pentru colegi

În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La Mulți Ani!

„La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!”

„Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viață ta! La mulți ani!”

„Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani, Ştefana/ Ştefan!”

Zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți Ani!

La mulţi ani şi sper ca drumul tău în viaţă să fie pavat numai cu bucurii şi împliniri! . La mulți ani, Ștefan!  

Un sincer „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc! Să te bucuri de această vârstă frumoasă, iar realizările tale să crească tot mai mult pentru a-ţi răsplăti tot efortul depus! Să ai parte de o zi minunată!
La mulţi ani cu multe gânduri minunate! Pe lângă tradiționalele urări de sănătate, noroc şi dragoste, îmi doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional! Sper să ai parte de o zi perfectă!

Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume alături de cei dragi sufletului tău! La mulți ani!”

Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani, Ștefi!

O zi frumoasă, plină de împliniri pe toate planurile și presărată cu mici surprize plăcute! Un călduros la mulți ani din partea echipei.

Sperăm că au fost pe placul tău mesajele prezentate! Tu ce urări de Sfântul Ștefan trimiți persoanelor dragi?

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa