Ce lenjerie de pat alegi pentru camera copilului?

de WTA.ro

Aflându-se încă la o vârstă a dezvoltării, odihna este un element important de la baza acestui proces organic firesc. În acest sens, lenjeriile de pe patul său trebuie sa asigure un cadru ideal pentru ca puștiul să se odihnească așa cum trebuie, seară de seară. 

Ești tentat să începi o nouă sesiune de cumpărături pentru camera sa, astfel încât copilul tău 

să se bucure de armonie, siguranță și confort, atunci când petrece timp în acest spațiu? Vezi cum poți alege inspirat cele mai potrivite lenjerii pentru pătuțul său:

Variantele de material avute la dispoziție

Iată care sunt cele mai des utilizate materiale pentru lenjeriile de pat destinate copiilor, cu proprietăți construite în jurul nevoilor pe care cei mici le pot avea. Citește cu atenție informațiile de mai jos și fii mai aproape cu un pas de o alegere inspirată!

Bumbacul 

Fibrele din bumbac sunt utilizate frecvent pentru realizarea acestor produse, deoarece oferă permeabilitate sporită a aerului și o senzație plăcută la atingere, pe întreaga perioadă a anului. De asemenea, reprezintă alegerea ideală pentru pielea sensibilă a unui copil.

Bambusul

Un alt material din care se pot obține fibre naturale pentru lenjerii de pat este bambusul. Produsele realizate dintr-o astfel de țesătură, nu rețin umezeala cauzată de transpirație, sunt deosebit de rezistente, însă foarte plăcute la atingere. 

Bambusul este un material antimicrobian, recomandat pentru lenjeria de pat a celui mic, mai ales în cazul în care pielea sa confruntă cu alergii, activate la contactul cu anumite materiale. De asemenea, acest material are proprietatea de a nu reține mirosurile neplăcute. 

Microfibra / Poliesterul

Cele mai citite articole

Aceste materiale sintetice se numără printre cele mai frecvente utilizate soluții, privind realizarea lenjeriilor de pat, datorită costurilor de producție foarte avantajoase. Produsele din microfibră și poliester sunt moi la atingere, extrem de rezistente și se întrețin cu simplitate. 

Amestecul de țesături

În oferta cu lenjerii de pat pentru copii există și produse realizate din amestecul unor materiale. De obicei, producătorii aleg varianta 50% bumbac – 50% poliester, de aceea, costurile de achiziție sunt mai mici, comparativ cu lenjeriile realizate din bumbac 100%.

Lenjerii de pat pentru fetițe și băieței  

Modelul lenjeriei de pat trebuie să fie unul compatibil cu personalitatea copilului, sau cu preferințele pe care le exprimă chiar de la o vârstă fragedă. Ai la dispozitie lenjerii de pat pentru fetite și lenjerii de pat pentru băieței, pentru a simplifica alegerea după acest criteriu. 

De asemenea, poți găsi online și lenjerii de pat unisex, cu modele și nuanțe neutre, dar la fel de potrivite pentru vârsta unui copil de doar câțiva anișori. Lenjeriile de pat cu buline sau linii sunt cele mai recomandate, în acest sens. 

Vârsta pe care o are copilul tău

Vârsta acestuia este la fel de importantă pentru alegerea pe care te pregătești să o faci. Indiferent dacă ai fată sau băiat, estetica și dimensiunile lenjeriei de pat diferită semnificativ de la o categorie de vârstă la alta: copii de grădiniță, elevi, adolescenți ajunși la liceu. 

Cu cât copilul este mai mare, cu atât te poți orienta mai bine asupra unor modele, pe baza înțelegerii propriului său fel de a fi. Însă în privința esteticii, nu ar strica să îi ceri părerea, față de alegerea acestui produs pentru camera sa, indiferent de vârsta pe care o are.

Descoperă lenjeriile de pat Cocolino de pe somnia.ro, găsește modelul potrivit în funcție de criteriile menționate anterior și realizează o alegere cât se poate de inspirată. Oferta este una variată, iar prețurile, pe măsura așteptărilor tale! 

Sortezi lenjeriile de pat Cocolino în funcție de filtrele disponibile, astfel încât pagina pe care te afli să afișeze simplu și rapid acele produse cu adevărat relevante pentru tine. Comanzi online și primești acasă lenjeriile pufoase Cocolino în cel mai scurt timp posibil.  

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa