Ce este și cum funcționează un microfon spion GSM

de WTA.ro

Ce este și cum funcționează un microfon spion GSM

Spionajul nu mai este astăzi rezervat doar profesioniștilor, așa cum sunt detectivii. Evoluția tehnologiei a făcut ca cele mai bune dispozitive de spionaj să fie accesibile la prețuri accesibile de toată lumea.

În plus, nu mai trebuie să fii un as al computerului pentru a utiliza astfel de dispozitive, deoarece nu mai aveți nevoie de kituri și hardware pentru ca dispozitivul să funcționeze corect. Microfoanele spion GSM sunt, de exemplu, cele mai ușor de utilizat iar ușurința cu care pot fi utilizate și prețul îi vor încânta pe cei care visează să devină spioni.

Oricare ar fi motivul spionajului, aceste dispozitive vor fi ideale pentru a vă atinge obiectivele.

Vă prezentăm microfonul spion GSM

 Un micro spion este mai presus de toate un dispozitiv de spionaj ideal pentru persoane fizice. Vă va permite să ascultați de la distanță ceea ce se spune persoana pe care vreți să o urmăriți. Ascultând o conversație sau o înregistrare audio, unele modele de astfel de microfoane spion GSM pot avea și opțiuni de înregistrare. Caracterul practic, discreția și eficacitatea fac din acest tip de dispozitiv cel mai bun mod de a obține dovezi vocale.

Puteți găsi mai multe tipuri de micro spioni pe piață, cum ar fi microfoane de spionaj independente, care vor înregistra o conversație de îndată ce dispozitivul detectează o coloană sonoră. De asemenea, puteți găsi microfoane GSM spion folosind o cartelă SIM, astfel încât utilizatorul să poată păstra legătura cu dispozitivul pentru a asculta live.

Cum funcționează un microfon spion GSM?

Acest tip de dispozitiv va utiliza o cartelă SIM pentru a funcționa corect. Înainte de a vă gândi să ascundeți dispozitivul, trebuie să introduceți o cartelă SIM în acesta. Acest card trebuie să vă poată trimite un mesaj text. Vă va notifica prin mesaj de îndată ce detectează un sunet și puteți apela, de asemenea, acel număr de card dacă doriți să declanșați manual înregistrarea. În funcție de modelul pe care îl alegeți, caracteristicile pot varia. Funcțiile de mai jos pot fi combinate.

Telecomandă

Unele dispozitive pot funcționa cu telecomandă. Deci, trebuie să apelați numărul cartelei SIM al dispozitivului pentru a asculta direct ceea ce se spune. Aceste dispozitive nu au difuzoare, deci nu trebuie să te temi că vor emite sunete. Trebuie doar să ne asigurăm că microfonul spion este bine ascuns, iar el va capta zgomotele din jurul său. Acest tip de caracteristică este cel mai ieftin de pe piață.

Cele mai citite articole

Declanșator automat

De asemenea, este posibil să aveți un dispozitiv care vă va raporta imediat ce detectează un sunet în vecinătatea sa. Nu este nevoie să monitorizați zona pe care să o ascultați, deoarece primiți un apel sau sunet imediat ce există mișcare. Singurul lucru pe care îl veți verifica este încărcarea bateriei și dacă cartela SIM are suficient credit pentru a vă trimite un mesaj. După aceea, tot ce trebuie să faci este să suni la numărul de pe cartelă și să asculți ce se vorbește în jurul acestei cartele.

Funcția de înregistrare

Nu este neapărat nevoie să ascultați în direct ceea ce se vorbește, dispozitivul va salva conversația într-un fișier pe un card de memorie (micro SD). Prin urmare, este important să introduceți un card de memorie cu o capacitate suficient de mare în dispozitiv. Această caracteristică este utilă dacă doriți să aveți dovada a ceea ce încercați să demonstrați.

Funcția GPS

Unele microfoane spion pot avea funcție GPS. Dacă ținta dvs. este mobilă și trebuie să știți unde se îndreaptă, GPS-ul vă poate fi de mare ajutor. Pe lângă faptul că aveți o probă, o dovadă suplimentară, veți putea vedea și traseul persoanei. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un SMS către microfonul spion pentru a afla unde este. Monitorizând copilul sau soțul / soția, această caracteristică vă poate ajuta să obțineți răspunsuri clare în legătură cu suspiciunile dvs.

Autonomie mare

Dacă microfoanele spion normale au o durată de funcționalitate a bateriei de 4 până la 6 ore, în cazul microfon spion GSM veți avea parte de mai mult de 3 zile de funcțiune continuă a bateriei. Nu veți pierde nicio conversație cu acest tip de dispozitiv.

O mini cameră încorporată

Unele microfoane GSM spion pot avea, de asemenea, o opțiune video. Puteți vedea direct ce se întâmplă. Desigur, calitatea videoclipului nu va fi aceeași cu înregistrarea unei camere de supraveghere spion.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa