Irina Rimes, primul mesaj după operaţie: Nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur greutăţile acestui an. A fost cel mai greu an

de WTA.ro

Irina Rimes a scris primul mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce în ultima zi a anului trecut a fost operată de urgenţă, ea spunând că nu ştie de ce i-a fost dat să îndure greutăţile anului 2019, caracterizându-l drept „cel mai greu din viaţa” sa.

Imaginea articolului Irina Rimes, primul mesaj după operaţie: Nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur greutăţile acestui an. A fost cel mai greu an

Irina Rimes, primul mesaj după operaţie: Nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur greutăţile acestui an. A fost cel mai greu an

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de şampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt şi eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară şi mirosul de artificii. Cele mai drăguţe asistente ever. A două zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită şi găurită la fiecare trei ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burtă , m-am simţit că nouă. Umflată la faţă, vânătă pe sub ochi şi pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. (…) Am stat să mă gândesc ce m-a învăţat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învăţat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu şi s-a terminat şi mai greu. Poate cel mai greu an din toată viaţa mea. Şi nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutăţile acestui an şi ce trebuia să învăţ din ele sau de ce a trebuit să îndur atâtea că să învăţ ceva. Puteam să învăţ din greşelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecţie. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înţeles ce ai vrut să-mi transmiţi”, a scris artista pe pagina sa de Facebok joi seara.

Solista le-a mulţumit în postare medicilor Alexandru Filipescu şi Raluca Uzun, de la Spitalul de Urgenţă Elias, care au operat-o.

Cântăreaţa Irina Rimes a ajuns marţi, în ultima zi din 2019, în spital cu hemoragie internă şi a fost operată de urgenţă. Ea a fost externată joi.

Irina Rimes a înregistrat un succes imens în anul 2016 cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.

Cele mai citite articole

Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu ştii tu să fii bărbat”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântăreţe din România.

Foto: Irina Rimes / Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

  

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa