Profita de oportunitate si investeste in hale industriale pentru a-ti extinde afacerea!

de WTA.ro

Antreprenorii care au nevoie de un spatiu generos pentru dezvoltarea afacerii si pentru a crea un depozit necesar pentru echipamente, utilaje si produse trebuie sa ia in calcul achizitionarea unei hale. Halele se gasesc, de regula, in zone mai putin circulate, in care activitatea poate fi desfasurata in liniste, dar in zone in care exista acces la mijloacele de transport in comun, precum si acces pentru masinile personale, astfel incat antreprenorii sa nu isi faca griji legate de naveta angajatilor care vor lucra in hala.

Cele mai moderne hale de vanzare se disting prin suprafete mari, utilitati numeroase, prin prezenta aparatelor de aer conditionat, printr-o retea performanta de energie electrica, prin racordarea la reteaua de gaz si de canalizare.

Informatii importante pentru cei care se afla in cautarea unei hale industriale

In cazul in care cei care doresc sa puna bazele unei afaceri noi sau sa extinda o afacere se afla in cautarea unei hale industriale, acestia trebuie sa tina cont de anumite criterii, pentru a nu da gres in alegerea facuta. De regula, cele mai ieftine hale industriale se gasesc la periferia oraselor si in zone mai greu accesibile. Atunci cand sunt mai bine pozitionate, este posibil ca pretul lor sa creasca. Hala industriala trebuie sa fie nu numai spatioasa, ci si construita dintr-un material foarte rezistent. De asemenea, poate avea mai multe etaje sau numai parter.

Cele mai citite articole

Anumite hale industriale permit amenajarea unor spatii de birouri, a unor sere, a unor fabrici sau ateliere de croitorie, de exemplu. Este foarte important modul de incalzire, precum si aerul conditionat prezent in cadrul halei industriale, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de deplin confort. Halele industriale care au mai fost utilizate sunt mai avantajoase, deoarece, de regula, au toate dotarile necesare, sunt confectionate dupa ultimele tehnologii si au multiple beneficii.

Chiar daca hala industriala este mai veche, poate fi reconditionata; totul depinde de ceea ce doreste sa amenajeze in interior administratorul sau antreprenorul. Asadar, persoanele interesate trebuie sa negocieze, sa oferteze, sa profite de oportunitate si sa investeasca inteligent in hale industriale. Acestea sunt selectate in functie de suprafata si de utilitate, fiind investitii excelente!

Una dintre cele mai importante companii de consultanta imobiliara din tara, care activeaza la nivel national inca din anul 1993, este Active Property Services. Aceasta companie le ofera clientilor interesati oportunitatea de a opta pentru hale industriale, precum si pentru sedii de birouri.

Echipa de consultanti cu experienta in domeniul industrial isi ofera serviciile antreprenorilor in cautare de spatii, sfatuindu-i cum sa negocieze achizitionarea unei hale industriale, cum sa aleaga hala potrivita, cum sa renegocieze chiria, cum sa extinda sau sa restranga un spatiu industrial, cum sa identifice terenuri pentru dezvoltare, cum sa negocieze conditiile de parasire a spatiului inchiriat, iar lista poate continua.

Oferta companiei de hale de vanzare este foarte variata, incluzand proprietati care se preteaza la toate tipurilor de utilizari, de la spatii pentru marii ocupanti, la spatii mici si mijlocii, pentru companiile specializate in domeniul industrial, comercial si nu numai.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa